فرزند انقلاب اسلامی

کانال تلگرام دکتر روح الله ایزد خواه
اپلیکیشن اندروید آشنایی با شخصیت
دکتر روح الله ایزدخواه
بایگانی

انحلال جهاد

| چهارشنبه, ۲۱ بهمن ۱۳۹۴، ۱۰:۳۶ ب.ظ

 به گزارش «خبرگزاری دانشجو» از شیراز، مصطفی ایزد‌خواه روز گذشته با حضور در دفتر بسیج دانشجویان دانشگاه شیراز در بیان مطالبی با موضوع «جهاد» اظهار داشت: در مسیر تمدن‌سازی، اندیشه‌ای نوین با نام «پیشرفت و عدالت» از طرف رهبر معظم انقلاب در حال شکل‌گیری است که باید درک شود و این در حالی‌است که سقف نگاه ما محدود به امروز شده و آقایانی که فسیل شده‌اند باید بیایند و برای ما تعیین تکلیف کنند.

 

وی در اشاره به پیشرفت مسایل جهادی ادامه داد: حضرت امام از جوانان خواستند خودشان را برای سازندگی آماده کنند که پس از گذشت دو ماه از این فرمایش، سران نهضت‌های دانشجویی تهران طرح توسعه‌سازی روستاها به را شهید آیت‌الله بهشتی سپردند.

 

این فعال رسانه‌ای اذعان داشت: شهید بهشتی درباره نظر امام درباره طرح چنین گفت «که امام هنگامی که این طرح را دیدند مانند این بود که از شادی، بال در آورده باشند» و در پایان در 27 خرداد سال 58 امام (ره) فرمان تاسیس جهاد سازندگی را صادر کردند.

 

ایزد‌خواه اضافه کرد: اقداماتی که جهاد سازندگی در گذشته انجام داده است شامل: ساخت مسجد، آموزش احکام به مردم و ساخت کتابخانه بوده است و و در کنار آن‌ها جهاد سازندگی به کشف روستا‌هایی که حتی در نقشه وجود نداشت و ساخت جاده برای این روستا‌ها به منظور شناخته شدن آن‌ها، پرداخت.

 

مسئول سایت عمار گفت: جهاد در جنگ تحمیلی نقشی پر‌رنگ داشت که شهید صیاد در این‌باره گفته‌است: «در هر عملیات، برادران جهاد اولین کسانی بودند که کار‌شان را تمام کرده بودند، به دل من ماند یک بار از بچه‌های جهادی کاری را بخواهند و آن‌ها بگویند که نمی‌توانیم.»

 

وی افزود: در عملیات «فاو» محسن رضایی در جمع اعضای کمیته فرماندهان شروع به بیان نیاز‌های این عملیات مانند نیاز به 15 هزار سنگر، چندین کیلومتر جاده، چند نفر‌بر و ... کرد.

 

این فعال رسانه‌ای گفت: در مقابل، مسئول جهاد می‌گفت که شما بگو من فقط می‌نویسم و در نهایت با نوشتن روی کاغذ‌پاره‌هایی، تانک و ابزار لازم را در عملیات جا‌به‌جا می‌کرد و در واقع، فتح حلبچه محصول لژستیک جهاد بود اما امروز آقایان نمی‌توانند با سیستم ارتباطی خوبی که در اختیار دارند، مدیریت لازم را داشته باشند.

 

ایزد‌خواه خاطرنشان کرد: جهاد در حال آبادکردن کشور بود و پس از پایان انقلاب سیاسی، بچه‌های جهادی در حال شکل دادن به انقلابی اقتصادی با الگوی امام بودند که در نهایت با چشمانی پر از خون و اشک، مشاهده کردند که از این اقدام آن‌ها جلوگیری می‌شود.

 

پیش‌بینی شهید بهشتی محقق شد

 

مسئول سایت عمار در ادامه گفت: بهشتی در سال 60 به بچه‌های جهاد، تاکید کرده‌ بود که اجازه ندهید جهاد را وزارت‌خانه یا با بخش کشاورزی ادغام کنند، که مشاهده می‌کنیم پیش‌بینی این شهید محقق شد و در سال 62 جهاد، وزارت‌خانه شد تا زیر نظر دولت باشد و ترمزش کشیده شود.

 

وی تاکید کرد: اگر ذخیره عظیمی را که در زمان جنگ در روستا‌ها، کشاورزی و صنعت یاد گرفته بودیم را پای کار سازندگی کشور می‌گذاشتیم، اکنون ابر قدرت جهان شمرده می‌شدیم.

 

ایزد‌خواه اضافه کرد: در سال 69 سازمان مهندسی پشتیبانی جنگ جهاد، تنها با 150 مرکز آموزش مهندسی، در جنگ هشت ساله، پل، جاده، خودرو و اسلحه می‌ساختند که در واقع در کشور سازندگی می‌کردند اما اکنون پس از جنگ، آقایان نمی‌توانند این راه را ادامه دهند.

 

مسئول سایت عمار گفت: اکنون زمان کار تخصصی است و دانشجویان جهاد‌گر ما به جای این‌که در روستا‌ها کار‌هایی از جمله ساختن مسجد که خود روستا‌ئیان به دلیل آشنایی بیشتر با محیط از عهده آن بر‌می‌آیند باید به انجام کار‌های مدیریتی و تخصصی مانند کنترل محصولات کشاورزی از زمان کاشت تا برداشت، توزیع کالا‌ها از روستا‌ها به شهر و... بپردازند؛ همان‌گونه که موشک‌سازی شهید تهرانی‌مقدم، نمونه‌ای از جهاد به شمار می‌آید و این شهید به جهادی عضو سپاه مشهور بود.

 

وی با اشاره به سخنان مقام معظم رهبری مبنی بر این‌که مدیریت حوزه اقتصاد را مردم باید به دوش گیرند، تصریح کرد: در جهاد نیز مدیریت در دست مردم بود که حاصل خوبی داشت و اکنون نباید این سخن امام راحل (ره) را از یاد ببریم که «باز‌سازی و سازندگی جز از راه تعاون و هم‌فکری میسر نمی‌شود و این کشور متعلق به تمام مردم ایران است و دستمان را دراز می‌کنیم به سوی ملت».

 

ایزد‌خواه در ادامه بیان داشت: امام خمینی تاکید داشتند که چشم امید‌شان به جهاد‌گران و سازندگان پر شور و نشاط اسلامی که ان‌شا‌الله این استعدادها در پیچ‌و‌خم کوچه‌های اداره‌ها خسته و ناتوان نشود.

 

مسئول سایت عمار اذعان داشت: شهید شرعی معتقد بود که امروز ما در حوزه نظامی جلو افتاده‌ و پوزه دشمن را به خاک مالانده‌ایم و انقلاب ما تنها دو حوزه «هنر» و«تکنولوژی» را باید فتح کند و این دو حوزه باید توسط بچه‌مسلمان‌ها همین بچه‌هایی که اکنون پشت خاکریز هستند فتح شود، این‌ها می‌توانند تکنولوژی را نجات دهند، چرا که این کار «سوز» می‌خواهد.

 

وی با بیان نظر برخی افراد که جهاد را یک روحیه و هیجان در زمان جنگ می‌دانند، عنوان کرد: جهاد دو سال پیش از آغاز جنگ تاسیس شد و بیشترین باز‌دهی را در این دو سال داشت و کسانی که می‌گویند جهاد یک روحیه است، نه تنها این سازمان را منحل کرده بلکه برای این‌که دیگر بذری نروید، سم‌پاشی هم کردند.

 

ایزد‌خواه در پایان توضیح داد: سوال این‌جاست چرا هنگامی قصد منحل کردن جهاد را داشتند، اعتراضی نشد؟ که عده‌ای پاسخ می‌دهند: «به دلیل این‌که به دولت اعتماد داشتیم» که این بحث قابل قبول نیست».

 

  • ۹۴/۱۱/۲۱

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی